YOUTH FOR EQUALITY IMS-BHU

THIS IS YOUTH FOR EQUALITY(YFE) IMS-BHU, VARANASI CHAPTER.A STEP TAKEN TO PUBLISH WHAT IN VARANASI YFE(IMS-BHU) IS DOING TO UPBRING PROTEST AGAINST RESERVATION WHICH IS ACCORDING TO CASTE.

Google

Monday, May 22, 2006

IMS-BHU,VARANASI is organising a huge rally on 25th may, against proposed 27% reservation to OBC in central institutions including IITs,IIMs.
READ THIS N COME TO JOIN US IF U CAN'T ABLE TO COME IN IMS-BHU , U CAN DO SOMETHING IN UR CITY OR LOCALITY ORGANISE URSELF N JOIN THE PROTEST AGAINST THIS UNETHICAL POLICY OF RESERVATION WHICH IS ACCORDING TO CASTE.


FRUITLESS RESERVATION:POISION OF CASTEISM

*How long we will take this poison!
*Something has tobe done today so that tommorrow will be yours!!
*"Casteism should end" UNANIMOUS SLOGAN!!
*We have one stand come join us!
*Raise ur voice.Protect our country from division!

Its a request to all citizens,buisnessman,students to join in a huge rally on 25th MAY 2006 which is organised by BHU(VARANASI) family stating-:
"HUGE RALLY AGAINST UNETHICAL RESERVATION ACCORDING TO CASTE".
COME JOIN UNDER A SINGLE BANNER WHICH IS....protesting against reservation and give your contribution to ur beloved country.

COME TO IMS-BHU(VARANASI) at 4pm 25thMAY 2006 to join a revolution.


FOR THIS RALLY TO B A SUCCESS "MANISHI PARISHAD" A ORGANISATION IN VARANASI RUN BY SCHOLARS N INTELLECTUALS WHICH INCLUDE PROFFESIORS,CAs,ENGINEERS,BUISNESSMAN.
THESE "MANISHI PARISHAD" ORGANISATION HAS COME TODAY IN IMS-BHU TO SUPPORT US N ALSO GATHER SUPPORT FOR US FOR THIS RALLY TO B A HUGE SUCCESS.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Win cash Rs.5,000. SMS BLUFF to 7333 (India Only) Free registration!
Download Free ScreenSavers and Wallpapers! Download Free Daily Horoscope Toolbar! Call or Send SMS to any phone anywhere in the world Free!
Search the Web: